Kružne/spiralne stepenice po narudžbi

Kružne stepenice

Bez obzira planirate li dizajnirati novi dom ili zgradu ili razmišljate o nadogradnji postojeće građevine, naše kružne stepenice prilagođenog dizajna idealno će se uklopiti u vaš stambeni objekt.

Godine iskustva u izgradnji svih vrsta kružnih stepenica, uključuju drvo i metal kao materijale kojima se najčešće služimo. Naše kružne stepenice nisu samo vizualno privlačne, već su i stručno izvedene i funkcionalne kako bi vam trajale godinama.

Razumijemo da svaki klijent ima jedinstveni stil i viziju i zato je tu naš inovativni dizajnerski tim koji ima mogućnosti svaku vašu ideju skicirati i pretvoriti u stvarnost. Naš tim pružit će usluge mjerenja i dizajnirati kružne stepenice kako bi udovoljili svim vašim specifikacijama, nadopunjavajući vaš stil. Nudimo razne vrste kružnih stepenica – vanjske, unutarnje, drvene, metalne, kombinacije drveta i metala, u raznim bojama. Osim dizajna, velika prednost kružnih stepenica je da zauzimaju vrlo malo prostora i dobar su odabir za sve male i skučene prostorije.

Pogledajte modele kružnih stepenica u našoj ponudi, a za dodatne detalje, pitanja i cijene pošaljite nam upit.

Modeli kružnih stepenica

© Copyright Pumper d.o.o. 2019