Koje stepenice izabrati?

Pri uređenje vašeg novog doma, ureda, vikendice ili apartmana ili pri adaptaciji važno je da se odlučite za dizajn koji želite i koji će se prilagoditi ostatku interijera. Ako birate stepenice za manje prostore, najbolje je izabrati kružne stepenice, tj. spiralne stepenice jer one zauzimaju najmanje prostora. Iako su idealne za manje prostore, to nije uvjet. Kružne stepenice možete staviti u bilo koji prostor ako su one vaš odabir. Osim unutrašnjih stepenica, dio naše ponude su i vanjske stepenice koja također mogu biti kružne, tj. spiralne.

Osim tog tipa, možemo vam ponuditi metalne stepenice i montažne stepenice – iako i one mogu biti kružne. Na fotografijama vidite primjere nekih kružnih stepenica, ali i onih koje nisu isključivo zavinutog oblika.

Na vama je da se odlučite, a mi ćemo vam prilikom mjerenja reći koji oblik bi bio najbolji za prostor u koji se stepenice ugrađuju. Što se tiče materijala, one mogu biti drvene, metalne, ali i kamene. Rukohvati također mogu biti od različitih materijala i u boji stepenica ili u drugačijoj boji. Sve je na vama da odaberete, a na nama je da izvedemo radove i montiramo vaše nove stepenice.

Na sve stepenice imate garanciju 2 godine od dana montaže.

Javite nam se na info@stepenice.hr, na 01 2318865 ili na 091 2318 865. Očekujemo vaš upit.

#kružnestepenice #spiralnestepenice #metalnestepenice #montažnestepenice