Drvene spiralne stepenice

Drvo uvijek daje osjećaj topline i zato su ove naše spiralne, tj. kružne stepenice odličan odabir za ovaj topli obiteljski dom. Odlično su se uklopile uz kameni bijeli zid, a crni detalji na stepenicama i uz rukohvat daju super kontrast koji razbija tu toplu boju drveta. Gazišta i rukohvati su od drveta.

________________________________________________________________

U potrazi ste za unutrašnjim stepenicama? Obratite se ekspertima u svome sektoru. Stepenice.hr sa svojim osobljem pomoći će vam donijeti najkvalitetniju odluku u odabiru stepenica za vašu kuću koje će zadovoljiti sve vaše potrebe, kako kvalitetom tako i dizajnom.

Konstantnim ulaganjem u usavršavanju našeg osoblja, naprednu tehnologiju te pronalaženju novih rješenja, dovelo nas ju u situaciju da možemo garantirati kvalitetu proizvoda, sigurnost korištenje i točnost u isporuci.

Snaga već uhodane strukture je i u tome da smo u mogućnosti ponuditi brza rješenja, točnost, personalizirane projekte za obiteljske kuće kao i za javne ustanove, profesionalcima, arhitektima , projektantima kao i privatnim osobama uvijek garantirajući proizvod i uslugu na najvišoj razini.

Kontaktirati nas možete i putem Skypea, Whatsappa i Vibera.

skype: @stepenice.hr